Cultuur

Als student geneeskunde in Gent staan er je nog enkele zalige jaren te wachten. Af en toe eens afzien boven je boeken en vaak genoeg een geweldige nacht waar onze feests je graag bij helpen, maar onze stad biedt nog 1000 andere mogelijkheden.
Voor een avondje weg met optioneel een iets minder pijnlijke morning after, of voor een echte reden om eens uit je bed te komen, zijn er de VGK cultuuractiviteiten. Denk hierbij aan een selectie van concerten, kroegentochten, de gezelligste plaatsen van Gent zelf ontdekken, workshops van koppeldans tot microgolfkoken, mini roadtrips naar andere (studenten)steden, speeddaten met knappe burgies, proeven, film, toneel en natuurlijk een prachtige cultuurreis. (Ik probeer ’t Zuiden, kom zeker naar de info avond :) )
Ben je een mens en is dit dus echt iets voor jou? Word dan zeker lid van de cultuur VGK facebookgroep! Hierin wordt alles aangekondigd en kan je zelf ook oproepjes plaatsen wanneer je iemand zoekt om mee te nemen naar een zalig evenement, maar effe geen enthousiaste vrienden vindt.
Hopelijk tot op een van de activiteiten (waar trouwens altijd leuke nieuwe vrienden op te scharrelen zijn), of gewoon eens in de karper.

Groetjes

Jolien

Cultuur 2018-2019
cultuur@vgk.be


Kalender

TBA