Cursusverkoop

Beste studenten. Zoals elk jaar zullen we ook dit jaar jullie cursussen voorzien.

Momenteel kunnen jullie de cursussen bestellen via volgende link: http://www.fkgent.be/fkbooks/nl/frontend/kring. Dan kan je jouw studiejaar aanklikken en vervolgens je cursus zelf samenstellen. De prijzen en de exacte verkoopmomenten per jaar zullen nog worden meegedeeld via de facebookpagina of via dit platform.


De beschikbare cursussen & verkoopmomenten voor het academiejaar 2018-2019 zijn momenteel:

2e bachelor: Donderdag 14 feb '19 : 12u30-15u

- Gastro-intestinaal stelsel: 7 euro (lid) / 9 euro (niet-lid)

- Farmacologie: 11 euro (lid) / 13 euro (niet-lid)

- Gezondheid & maatschappij II: 9 euro (lid) / 11 euro (niet-lid)

Totaal: 27 euro (lid) / 33 euro (niet-lid)


3e bachelor: Alles zelf te printen


1e master: Woensdag 13 feb '19 : 15u-17u30

- Problemen van de oudere: 10 euro (lid) / 12 euro (niet-lid)

- Problemen van beweginsstelsel: 8 euro (lid) / 10 euro (niet-lid)

Totaal: 18 euro (lid) / 22 euro (niet-lid)


Boekenverkoop

361 Resized Detail 800 0 0 1 1

De Vlaamse Geneeskundige Kring werkt voor zijn boekenverkoop samen met de wetenschappelijke boekhandel ACCO. Enkel bij ons vinden studenten het totaalpakket aan studiemateriaal (handboeken én syllabi) en dat tegen de scherpste prijzen.

Hoe gaat het in zijn werk? Vanaf nu zijn de virtuele deuren van onze webshop (www.acco.be/vgk) open. Hier kunnen bachelorstudenten met een VGK-lidkaart hun handboeken aankopen tegen uitzonderlijke studentenprijzen. Het is dus belangrijk dat je eerst bij de cursusverkoop je lidkaart koopt om handboeken te kunnen afhalen. Niet elk boek is even nuttig of noodzakelijk. Aan de hand van de ABC-boekenlijst kan je beslissen welke boeken je nodig hebt en wil bestellen. (met dank aan SWOP).
Nog niet alle boeken zijn beschikbaar, maar deze zullen in de loop van het weekend beschikbaar worden. Het is dus best om te wachten tot alle boeken beschikbaar zijn om te bestellen. Wanneer alle boeken beschikbaar zijn, zullen we jullie dit ook direct laten weten. Syllabi kunnen niet besteld worden en zijn gewoon in de winkel te vinden

Wanneer de boeken online besteld en betaald zijn, ontvang je een afhaalbericht waarmee je je bestelling bij ACCO Gent kunt afhalen op het hiervoor voorziene afhaalmoment tijdens de eerste week van het academiejaar.

OPGELET: vergeet niet om steeds jouw VGK-lidkaart mee te brengen naar de winkel, anders kunnen wij je bestelling NIET meegeven!

Te laat besteld? Afhaalmoment gemist? Geen zorgen. Het is ook mogelijk om later je bestelling in te geven en/of af te halen bij ACCO.

Als jullie vragen hebben mogen jullie ook altijd mailen naar cursus@vgk.be.

Groetjes,
Birgit Demey & Nerea Fordel
Cursus VGK