Het 2e bestelmoment voor het 1e semester is nu bezig, dit loopt tot woensdag 28 september 18u! http://www.fkgent.be/fkbooks

CursusverkoopObjects 0127

Met de start van het nieuwe jaar in zicht, is er volgende week ook de cursusverkoop. Deze vindt zoals altijd plaats in de permanentie op -1B3. De verkoopmomenten per jaar moeten wel gerespecteerd worden! Wie echt niet op de verkoop kan geraken, stuurt een mailtje naar cursus@vgk.ugent.be , alleen dan kunnen wij jullie pakket apart houden.

BA2

maandag 26 september tussen 14u15 en 16u00

TOTAAL: leden €57; niet-leden €65

BA3

dinsdag 27 september tussen 12u45 en 14u00

TOTAAL: leden €31,5; niet-leden €37,5

Hiernaast waren er nog enkele andere cursussen die jullie besteld hadden, maar dit jaar niet door ons verkocht worden, namelijk:

MA1

maandag 26 september tussen 12u45 en 14u00

TOTAAL: leden €15; niet-leden €18

MA2

Maandag 26 september tussen 10u00 en 12u30

TOTAAL: leden €15; niet-leden €18,5

Jullie kunnen dan ook jullie studentenkaart (€10) betalen. Registreer je hiervoor wel eerst op https:\\registratie.fkgent.be.
Gelieve met gepast geld te betalen zodat alles vlot kan verlopen voor iedereen! Neem best ook een zakje mee om de cursussen in te steken.
Profiteer nog van de laatste dagen en tot dan!


Boekenverkoop

361 Resized Detail 800 0 0 1 1

De Vlaamse Geneeskundige Kring werkt voor zijn boekenverkoop samen met de wetenschappelijke boekhandel ACCO. Enkel bij ons vinden studenten het totaalpakket aan studiemateriaal (handboeken én syllabi) en dat tegen de scherpste prijzen.

Hoe gaat het in zijn werk? Vanaf nu zijn de virtuele deuren van onze webshop ( www.acco.be/vgk) open. Hier kunnen bachelorstudenten met een VGK-lidkaart hun handboeken aankopen tegen uitzonderlijke studentenprijzen. Het is dus belangrijk dat je eerst bij de cursusverkoop je lidkaart koopt om handboeken te kunnen afhalen. Niet elk boek is even nuttig of noodzakelijk. Aan de hand van de ABC-boekenlijst kan je beslissen welke boeken je nodig hebt en wil bestellen. (met dank aan SWOP).
Nog ni et alle boeken zijn beschikbaar, maar deze zullen in de loop van het weekend beschikbaar worden. Het is dus best om te wachten tot alle boeken beschikbaar zijn om te bestellen. Wanneer alle boeken beschikbaar zijn, zullen we jullie dit ook direct laten weten. Syllabi kunnen niet besteld worden en zijn gewoon in de winkel te vinden

Wanneer de boeken online besteld en betaald zijn, ontvang je een afhaalbericht waarmee je je bestelling bij ACCO Gent kunt afhalen op het hiervoor voorziene afhaalmoment tijdens de eerste week van het academiejaar.

OPGELET: vergeet niet om steeds jouw VGK-lidkaart mee te brengen naar de winkel, anders kunnen wij je bestelling NIET meegeven!

Te laat besteld? Afhaalmoment gemist? Geen zorgen. Het is ook mogelijk om later je bestelling in te geven en/of af te halen bij ACCO.

Als jullie vragen hebben mogen jullie ook altijd mailen naar cursus@vgk.ugent.be.

Groetjes,
Sam en Hannah
Cursus VGK

Stuur een bericht!