Het eerste bestelmoment voor het eerstee semester is geopend! Dit is geopend tot maandag 18 september tot 18 uur.

http://www.fkgent.be/fkbooks


CursusverkoopObjects 0127

Met de start van het nieuwe jaar in zicht, is er binnenkort ook de cursusverkoop. Deze vindt zoals altijd plaats in de permanentie op -1B3. De verkoopmomenten per jaar moeten gerespecteerd worden! Wie echt niet op de verkoop kan geraken, stuurt een mailtje naar cursus@vgk.be, alleen dan kunnen wij een pakket apart houden.

BA2

Woensdag 27 september vanaf 15u15 tot 16u30

TOTAAL: leden €18; niet-leden €22

BA3

Dinsdag 26 september vanaf 14u15 tot 15u30

TOTAAL: leden €46; niet-leden €54

De overige cursussen zullen op minerva geplaatst worden

MA1

Dinsdag 26 september vanaf 15u45 tot 17u00

TOTAAL: leden €6; niet-leden €8

MA2

Donderdag 28 september vanaf 18u45 tot 20u00

TOTAAL: leden €5; niet-leden €7

Jullie kunnen dan ook jullie studentenkaart (€10) betalen. Registreer je hiervoor wel eerst op https:\\registratie.fkgent.be.
Gelieve met gepast geld te betalen zodat alles vlot kan verlopen voor iedereen! Neem best ook een zakje mee om de cursussen in te steken.
Profiteer nog van de laatste dagen en tot dan!


Boekenverkoop

361 Resized Detail 800 0 0 1 1

De Vlaamse Geneeskundige Kring werkt voor zijn boekenverkoop samen met de wetenschappelijke boekhandel ACCO. Enkel bij ons vinden studenten het totaalpakket aan studiemateriaal (handboeken én syllabi) en dat tegen de scherpste prijzen.

Hoe gaat het in zijn werk? Vanaf nu zijn de virtuele deuren van onze webshop ( www.acco.be/vgk) open. Hier kunnen bachelorstudenten met een VGK-lidkaart hun handboeken aankopen tegen uitzonderlijke studentenprijzen. Het is dus belangrijk dat je eerst bij de cursusverkoop je lidkaart koopt om handboeken te kunnen afhalen. Niet elk boek is even nuttig of noodzakelijk. Aan de hand van de ABC-boekenlijst kan je beslissen welke boeken je nodig hebt en wil bestellen. (met dank aan SWOP).
Nog niet alle boeken zijn beschikbaar, maar deze zullen in de loop van het weekend beschikbaar worden. Het is dus best om te wachten tot alle boeken beschikbaar zijn om te bestellen. Wanneer alle boeken beschikbaar zijn, zullen we jullie dit ook direct laten weten. Syllabi kunnen niet besteld worden en zijn gewoon in de winkel te vinden

Wanneer de boeken online besteld en betaald zijn, ontvang je een afhaalbericht waarmee je je bestelling bij ACCO Gent kunt afhalen op het hiervoor voorziene afhaalmoment tijdens de eerste week van het academiejaar.

OPGELET: vergeet niet om steeds jouw VGK-lidkaart mee te brengen naar de winkel, anders kunnen wij je bestelling NIET meegeven!

Te laat besteld? Afhaalmoment gemist? Geen zorgen. Het is ook mogelijk om later je bestelling in te geven en/of af te halen bij ACCO.

Als jullie vragen hebben mogen jullie ook altijd mailen naar cursus@vgk.be.

Groetjes,
Hannah en Birgit
Cursus VGK

Stuur een bericht!