Cursusverkoop

De start van een nieuw semester betekent ook een nieuwe cursusverkoop. Deze vindt zoals altijd plaats in de permanentie op -1B3. De verkoopmomenten per jaar moeten gerespecteerd worden! Wie echt niet op de verkoop kan geraken, stuurt een mailtje naar cursus@vgk.be, alleen dan kunnen wij een pakket apart houden.

BA1

Maandag 26 februari van 13u00 tot 14u15

Info volgt nog

BA2

Donderdag 15 februari van 17u15 tot 18u30

 • Farmacologie:
 • Gastrologie:
 • Gezondheid & maatschappij:

TOTAAL: leden €28; niet-leden €33

Naast deze cursussen kan de rest van de syllabi worden aangekocht in de Acco.

BA3

Dinsdag 13 februari van 12u45 tot 14u00

 • Problemen van neus, keel, oor, hals, ogen en huid:
 • Huisartsgeneeskunde:
 • Problemen van digestief stelsel, endocrien stelsel en voeding:

TOTAAL: leden €15; niet-leden €18

MA1

Woensdag 14 februari van 15u30 tot 16u45

 • Problemen van de oudere:
 • Problemen van het bewegingsstelsel:
 • Problemen van de borst en urogenitaal stelsel:

TOTAAL: leden €25; niet-leden €28

Naast deze cursussen kan de rest van de syllabi worden aangekocht in de Acco.

Gelieve met gepast geld te betalen zodat alles vlot kan verlopen voor iedereen! Neem best ook een zakje mee om de cursussen in te steken.


Boekenverkoop

361 Resized Detail 800 0 0 1 1

De Vlaamse Geneeskundige Kring werkt voor zijn boekenverkoop samen met de wetenschappelijke boekhandel ACCO. Enkel bij ons vinden studenten het totaalpakket aan studiemateriaal (handboeken én syllabi) en dat tegen de scherpste prijzen.

Hoe gaat het in zijn werk? Vanaf nu zijn de virtuele deuren van onze webshop ( www.acco.be/vgk) open. Hier kunnen bachelorstudenten met een VGK-lidkaart hun handboeken aankopen tegen uitzonderlijke studentenprijzen. Het is dus belangrijk dat je eerst bij de cursusverkoop je lidkaart koopt om handboeken te kunnen afhalen. Niet elk boek is even nuttig of noodzakelijk. Aan de hand van de ABC-boekenlijst kan je beslissen welke boeken je nodig hebt en wil bestellen. (met dank aan SWOP).
Nog niet alle boeken zijn beschikbaar, maar deze zullen in de loop van het weekend beschikbaar worden. Het is dus best om te wachten tot alle boeken beschikbaar zijn om te bestellen. Wanneer alle boeken beschikbaar zijn, zullen we jullie dit ook direct laten weten. Syllabi kunnen niet besteld worden en zijn gewoon in de winkel te vinden

Wanneer de boeken online besteld en betaald zijn, ontvang je een afhaalbericht waarmee je je bestelling bij ACCO Gent kunt afhalen op het hiervoor voorziene afhaalmoment tijdens de eerste week van het academiejaar.

 • 1e bachelor: dinsdagavond 26 september van 18.30 tot 21 u (voor bestellingen ingegeven tot 14 u)
 • Op woensdag 28 september is er geen afhaling mogelijk in onze boekhandel wegens een verkoop van een andere studentenkring.
 • 2e bachelor: vanaf donderdag 28 september
 • 3e bachelor en master: vanaf vrijdag 29 september

OPGELET: vergeet niet om steeds jouw VGK-lidkaart mee te brengen naar de winkel, anders kunnen wij je bestelling NIET meegeven!

Te laat besteld? Afhaalmoment gemist? Geen zorgen. Het is ook mogelijk om later je bestelling in te geven en/of af te halen bij ACCO.

Als jullie vragen hebben mogen jullie ook altijd mailen naar cursus@vgk.be.

Groetjes,
Hannah en Birgit
Cursus VGK