Gegroet alle geneeskundestudenten en sympathisanten van de VGK,

Wij zijn Dieter en Frederic, feestpraesessen 2015-2016
Wij zullen instaan voor het amusement tussen het studeren door. Een goede studententijd is namelijk pas echt geslaagd als er ook voldoende is uitgegaan, gefeest, hier en daar iets gedronken en vooral wanneer men zich goed heeft geamuseerd.

Ons eerste grote evenement, de Openingsfuif Der Geneeskunde, zal plaatsvinden op donderdag 8 oktober in de Vooruit. Iedereen is hier van harte welkom en laat dit al eens een goede indruk zijn van het studentenleven voor de kersverse eerstebachertjes die toch oh zo benieuwd zijn naar de beruchte levenswijze van de student in Gent.

Verder in het jaar zal een nieuwe schaats TD verzorgd worden door ons. Een schaats TD? Ja inderdaad een gigantische fuif op ijs met bijhorend thema, drankjes muziek en natuurlijk enorm veel plezier. Dit evenement is voor vele geneeskundestudent de perfecte afsluiter van het eerste semester waarna men dan eindelijk de gevreesde periode van de blok intreed.

Gezien het succes van deze clubavond vorig jaar en gezien ook Ronie, onze peter, zo tevreden was over deze avond zullen we ook dit jaar een American College Party geven. Onze vrouwelijke medestudentes zien dit als de ideale kans om zo kort mogelijke rokjes boven te halen om eens met die hete benen op te scheppen en de mannelijke studenten willen bewijzen dat indien zij in de V.S. zouden wonen zij zeker en vast bij de subcultuur der Jocks zouden horen. Ook cheerleader outfits zijn bij dit evenement onmisbaar en ook de Karper zal volledig uitgerust zijn in thema. De typische Red Cups om bier uit te drinken zijn een must, er is de mogelijkheid om de klassiekers onder de drankspelletjes zoals beerpong te spelen nog veel meer.

In het tweede semester komt er dan een volgende groot evenement. Een heropeningsevenement waar op dit moment in Gent over gezwegen wordt gezien niemand zich durft uitspreken over wat het juist gaat worden, hoe groot het zal zijn waar het zal zijn enzovoort. Behalve wij natuurlijk maar we houden de spanning er graag al eens in.

Tot slot hebben we dan het Galabal Der Geneeskunde. Dit is de kers op de taart, het neusje van de zalm, la crème de la crème, het ultieme hoogtepunt waarmee de modale geneeskundestudent zijn tweede semester in alle glorie kan afsluiten. Mannen, ga alvast een gepast kostuum uitzoeken en vrouwen zorg ervoor dat je je schoonste baljurk aan hebt want dit feestje is een chique bedoening.

Wij wensen jullie allen een schitterend jaar toe en hopen dat wij jullie kunnen begeleiden met geweldige feestjes van formaat, evenementen die het VGK in Gent duidelijk op de kaart zullen zetten.

Frederic Dieter


Frederic & Dieter
Feest 2015-2016
feest@vgk.ugent.be

Stuur een bericht!