Beste dokters van morgen en sympathisanten

Terwijl de meesten zich reeds ervaren feestbeesten der geneeskunde kunnen noemen, is er ook een nieuwe lichting gearriveerd op het UZ die misschien nog nooit gehoord hebben van 'de Vooruit' of zich zelfs niet kunnen voorstellen wat een 'Schaats TD' wel mag zijn. Daarom willen wij, Alexander Dereu en Margot Taveirne, feestpraesessen van de VGK, onszelf en onze komende evenementen graag aan jullie voorstellen!

Voor Alexander is het zijn tweede jaar als feestpraeses op rij, Margot begint aan haar eerste jaar nadat ze vorig jaar secretaris was. Met onze ervaring binnen de VGK, onze liefde voor uitgaan, epische feestjes en een lekker drankje daarbij zullen wij jullie komend academiejaar verwennen met drie grote fuiven en een galabal!

We beginnen uiteraard met onze Openingsfuif. Een ideale kennismaking met het studentenleven naast de lessen en boeken. Deze fuif gaat door op 25 oktober in de Vooruit. Wacht niet te lang met het kopen van tickets want we zijn altijd snel uitverkocht!

Na de Openingsfuif staat Schaats TD op het programma. Een fuif op schaatsen! We organiseren dit samen met onze collega's van de HILOK op 22 november in de Kristallijn!

Het tweede semester wordt traditioneel ingezet met een Heropeningsfuif. Deze fuif gaat door op 7 maart. Meer details hierover geven we nog niet om jullie nog wat in spanning te houden.

Uiteindelijk volgt de mooiste afsluiter van het academiejaar: het Galabal der Geneeskunde. Dit gaat traditioneel door de vrijdag voor de paasvakantie dus dit jaar op 30 maart. Voorafgaand vindt er nog een chique diner plaats. Gala-outfit is verplicht!

Voor de rest is het mogelijk dat er nog kleine evenementen bijkomen gedurende het jaar, maar dit wordt steeds duidelijk gecommuniceerd. Zo is er al de American College Party op 9 oktober. Dan nemen wij eventjes de organisatie van de clubavond van Andreas over. Hamburgers, red cups en vette beats! De Karper zit steeds vol tot aan het plafond, dus zeker niet te missen!

Bij deze zijn jullie dan ook op de hoogte hoe komend feestjaar eruit zal zien. Zet alle data vast in jullie agenda en maak herinneringen voor de rest van je leven!

Tot snel!

Alexander en Margot

Feest 2017-2018

feest@vgk.be

19800615_1410435369035886_3957362495618890796_o.jpg