Met je VGK-lidkaart krijg je korting op de cursus en boekenverkoop, tickets voor onze fuiven aan ledenprijs en kan je meedoen aan onze activiteiten. Je VGK-lidkaart is tevens ook een JOYN klantenkaart! Met je digitale klantenkaart spaar je voor coole beloningen bij meer dan 4.100 handelaars over heel België. Je joyn-avontuur begint meteen als je de app downloadt of wanneer jij je online registreert. Ook bij onze sponsors krijgen jullie voordelen:

...
Takeaway.com

Bestel vanaf nu voordelig uw pizza's, pasta, frieten, wok… op Takeaway.com/belgium

...
LensOnline

Door op de site van lensonline de kortingscode VGK in te vullen krijg je 5 procent korting op je lenzen.

...
IT-Accessoires Deals

Door op de webshop van IT-Accesoires Deals de benefietcode VGK1609 in te vullen kan je voordelig pc accessoires kopen.

...
Stadium Coupure
Coupure links 625

Een beetje verdikt door de vele diepvrispizza’s en midnightsnacks? Sport het er af met een studenten fitnessabonnement bij Stadium voor maar €199.

...
Frituur Skyline
Overpoortstraat 7
Zin in een midnight snack tijdens het uitgaan of voor een cantus. Op maandag en cantusdagen krijg je bij frituur Skyline 10 procent korting.
...
Golden scissors
Voetweg 2
De Toverpoort, a place where magic happens. Zorg ervoor dat je helemaal klaar bent voor de ‘magic’ met een spliksplinternieuw kapsel. Golden scissors is een kapper met hele studentikoze prijzen en bovendien krijg je er nog eens 10 procent korting bovenop.
...
Frietlounge
Normaalschoolstraat 47
Nabij de Overpoortstraat vind je de Frietlounge, een ideale frituur, waar je op je gemak een frietje kan eten voor het uitgaan. Op je volledige aankoop krijg je 10 procent korting.
...
Frituur NEGENDUUST
Overpoortstraat 12
Twee koks uit bekende restaurants in Mater en Gentbrugge zijn op het idee gekomen deze frituur te stichten in de Gentse overpoort. Wat dit ‘frietkot’ net dat tikkeltje anders maakt als de andere, talloze frituren in de buurt is dat ze gebruik maken van verse frietjes. Op vertoon van je lidkaart, krijg je hier dagelijks 15 procent korting.
...
Biota
Sint-Pietersnieuwstraat 194
Dit gezellige glutenvrije eethuisje is perfect voor een studeerpauze, het is gelegen nabij bibliotheek de Rozier, de Therminal en de bibliotheek van de faculteit economie. Bovendien krijg je door 1 koffie te kopen, de tweede de goedkoopste gratis.
...
De orchidee thaiwok
Vlaanderenstraat 105
Heb je een date met die knappe medestudent(e) of wil je eens bijpraten met vriend(inn)en, dan is de orchidee Thaiwok het perfecte restaurant. Per maaltijd krijg je hier 1 euro korting per lidkaart.
...
Bakkerij panda
Florbertusstraat 6
Zin in één van de lekkerste belegde broodjes van Gent? Met je lidkaart krijg je hier maar liefst 10 procent korting.
...
Café De Karper
Kortrijksesteenweg 2

Elke maandag verenigen de geneeskundestudenten van Gent zich om een pintje te pakken in café de Karper. Daarom is het op maandag €2 in plaats van €2,50.

...
Bar Italiano
Zwijnaardsesteenweg 83

Maandelijkse promo

...
Topcopy

Gebroeders Vandeveldestraat 121 & Sint-Pietersnieuwstraat 138
Als geneeskundestudent dienen er vaak powerpoints en dergelijke afgedrukt te worden. We begrijpen dat iedereen dit zo goedkoop mogelijk wilt doen zodat er nog veel geld over blijft om uit te geven aan pintjes. Bij Topcopy kost het met je VGK-lidkaart per zwart/wit print maar €0,025.

...
Pizza Hut Delivery Gent

Charles de Kerckhovenlaan 191
Echt, maar dan ook echt geen zin om te koken??? Maar ook geen zin om een pizza te gaan halen? Pizza Hut Delivery Gent is de oplossing!! Hier betaal je €15,95 voor 2 medium pizza’s bij levering aan huis en €20 voor 3 medium pizza’s bij levering aan huis. Ben je toch niet zo’n luie zak en wil je toch de moeite doen om je pizza’s te gaan halen, betaal je voor elke medium pizza €5,95.

...
Mayana Chocolade Bar

Sint-Pietersnieuwstraat 99
De lekkerste en gezelligste chocoladebar van Gent en de chocolade is ook nog eens verkregen door middel van duurzame handel. Voor de chocochino (1 chocolade + slagroom + cacaopoeder + 1 topping) betaal je €3,5 in plaats van €4,5.

Veel plezier!

Stuur een bericht!