Congress

Beste geneeskundestudenten, VGK’ers en sympathisanten,

Als studentenvereniging voor en door studenten geneeskunde, beperken we ons niet enkel tot de organisatie van een cursusdienst en feestactiviteiten. Daarom brengen we graag ons toekomstig werkveld iets dichter bij de student tijdens ons jaarlijks medisch congres. 

We presenteren met trots: VGK Medical Congress 2022 – Meer dan arts. 

Geneeskunde biedt ons een mooie toekomst vol uitdagingen. Voor de één bevinden deze uitdagingen zich binnen het arts zijn, de ander zoekt graag nog wat extra uitdagingen en voldoening buiten de grenzen van een job als huisarts/specialist. Kom samen met ons deze grenzen opzoeken. Van vrijwilligerswerk in uithoeken van de wereld tot hier in Vlaanderen, van een eigen startup tot een carrière bij defensie, van de specialist tot de huisartspraktijk.

Welke opties liggen in de toekomst op jou te wachten? 

Bereid je voor op een dag vol interessante lezingen door experten en ervaringsdeskundigen. Daarnaast zullen jullie ook de kans krijgen om te netwerken en één-op-één vragen te stellen op de beurs die gedurende de hele dag open zal zijn. Op deze beurs zullen tal van sectoren uit het werkveld vertegenwoordigd zijn om jullie te woord te staan omtrent medische innovatie, ervaringen en nog zoveel meer. 

Benieuwd naar meer details omtrent locatie, datum en sprekers? Hou dan zeker onze kanalen in de gaten, het belooft de moeite te zijn! 

Als je vragen hebt of nu al niet meer kan wachten, aarzel zeker niet om mij een berichtje te sturen!

Liefs, 

Céline Speybroeck 

Development 2022-2023

Onze evenementen