Cultuur

Welkom in Gent, maar liever, welkom in de meest epische richting in deze geweldige stad! “You chose… wisely”
You’ll see, als studenten Geneeskunde hebben we een drukke planning vol studeren met daarnaast die vele zalige feestjes. Soms kan het eens nodig zijn om even op adem te komen, te detoxen, je zinnen te verzetten. Gewoon even aan de druk(te) ontsnappen. Ik zou graag de persoon zijn die voor de chillere avondjes/activiteiten zorgt, om samen met jullie de gezellige concertjes op te zoeken, nice tentoonstellingen en musea te bezoeken. Kortom met jullie het prachtige Gent en haar capaciteiten verder verkennen.

‘Cultuur’ is een heel ruim begrip! Sukkel je ook om iets deftig en gezond te koken op kot, zoals ik? Dan kan een culinaire workshop misschien wel helpen. Of een wine-tasting dat dan tenminste dat wijntje goed zit? Altijd al afgevraagd hoe dat ‘schuimend blond studentennat’ wordt gemaakt? Of eens een salsa’ke placeren? Wie weet kan dit nog van pas komen, want ook dit jaar staat die geweldige cultuurreis op de planning, naar een stad waar cultuur en ontspanning mooi in evenwicht zijn. Info volgt later.

Geneeskunde: vol (verborgen) talent, dit zou ik natuurlijk ook nog verder willen stimuleren!

Inbreng, van ideëen wel te verstaan (en ja Rougekes logisch), zijn meer dan welkom. Of als je zotte connecties hebt, twijfel echt niet om mij te contacteren!

Surf naar je email: [email protected]!

Glij in mijn priveberichten!

Spring eens binnen op een clubavond in café de Karper!

Ik kijk er naar uit om jullie warm te maken met cultuur en hoop op jullie (over)enthousiasme! Veel liefs,

Aron xoxo

VGK Cultuur 2019-2020

Onze evenementen