Cultuur

AVE waardige geneeskundestudenten,

Ook dit jaar staat de VGK klaar om het academiejaar te vullen met cultuuractiviteiten voor ALLE geneeskundestudenten (gedoopt en niet-gedoopt). De sportievelingen kunnen genieten van een bezoekje aan de wieler-6-daagse, voor de bierliefhebbers is er een bezoek aan een brouwerij en voor de fervente cafégangers is er een trappistenavond en pooltoernooi.

Ook zullen we het leutigste weekendje van het jaar organiseren: de cultuurreis. Heb je zin om pilsners te lurpen aan de oevers van de Moldau? Dan is de reis naar Praag iets voor jou, want In het 2e semester hangen we de toerist uit in de Tsjechische hoofdstad. Naast het genieten van de lokale chap en drank, bezoeken we ook de leukste bezienswaardigheden en leren we bij over de geschiedenis, architectuur en kunst van de stad.

Alle cultuuractiviteiten zijn zeker de moeite: ze helpen je ontsnappen uit de muffe auditoria en geven je een ontspanning tijdens het inhalen van al die lesopnames. Bovendien geven ze je een kans om nieuwe mensen te leren kennen en zijn ze educatief en interessant.

Hou zeker de sociale media van VGK in de gaten en hopelijk zie ik jullie snel op een van de cultuuractiviteiten. Bij vragen kun je mij altijd een berichtje sturen !!!

Jullie VGK-cultuur 2023-2024

Thibault Neirynck

Onze evenementen