Cursus

1. Wat is het verschil tussen een cursus en een handboek?

Een cursus zijn eigenlijk gewoon losse blaadjes, met bv. slides op of leerstof, die door de prof aan ons bezorgd worden. Wij printen deze reeds af en jullie hoeven die gewoon in de Perma te komen kopen! Een handboek is een reeds gebundeld boek die door de prof aan de acco geleverd zijn en die dus daar afgehaald dienen te worden.

2. Hoe moet ik een bestelling plaatsen?

Sinds vorig jaar werken we met onze eigenste webshop. Op deze site kunnen jullie naar shop gaan en daar kan je de boeken voor jouw jaar aanvinken, reeds betalen en je bestelling is geplaatst. Jullie krijgen een bevestigingsmail in jullie mailbox.

3. Ik krijg geen bevestigingsmail, wat nu?

Het kan altijd zijn dat je de bevestigingsmail later krijgt of dat deze in de spambox is terechtgekomen. Is dit niet het geval, dan is er iets misgelopen bij uw bestelling en probeer je misschien best eens opnieuw.

4. Wanneer en waar worden de verkoopmomenten aangekondigd?

Die worden altijd tijdig in de jaargroepen op facebook gepost zodat iedereen op de hoogte is, ook zullen we het op de site vermelden. De verkopen gaan altijd door in onze Permanentie (-1B3).

5. Wat moet ik doen als ik een verkoopmoment heb gemist?

De eerste 2 weken zitten we bijna non stop in de perma dus dan kan eens binnenspringen waarschijnlijk al een oplossing bieden voor dit probleem! Als het al na week 2 is stuur je best een mailtje naar  [email protected]  zodat we je op een ander moment kunnen helpen. (als je op messenger zou sturen en geen antwoord krijgt is dit de oplossing!).

6. Kan ik met bankcontact betalen?

Neen, alle betalingen zullen via het betaalsysteem op de webshop verlopen. Met cash betalen in de perma is ook steeds mogelijk.

7. Waarom zou ik mij een lidkaart aanschaffen?

Hiermee krijg je korting op onder andere je cursussen en handboeken maar dit geldt ook voor bijvoorbeeld de openingsfuif, het galabal, medisch materiaal, etc. Zeker een aanrader dus!

8. Wat is het Acco aandeel?

Dit is een extra korting (boven de VGK lidkaartkorting) op handboeken of andere aankopen in de acco. Bij een heleboel aankopen tegelijk kan dit dus een serieuze korting beteken! Bestel je het acco aandeel online,bespaart dat je heel wat tijd maar vergeet dan niet de barcode af te printen die je in een bevestigingsmail zult ontvangen.

Voor vragen kunnen jullie ons altijd persoonlijk sturen of kunnen jullie mailen naar [email protected]

Manou & Jean
Cursus 2020-2021

Cursusverkoop

1ste Bachelor
VIA WEBSHOP TE BESTELLEN ALVORENS OP TE PIKKEN (Soms wordt de webshop voor jouw jaar tijdelijk offline gehaald om een overloop aan bestellingen tegen te gaan. Geen zorgen! Deze wordt binnen de 2 à 3 dagen weer online gezet.) Oppikmoment 1ste bach: maandag 21/09/2020 15u30 voor mentorgroep 17, 18 en 19 16u00 voor mentorgroep 20, 21 en 22 16u30 voor mentorgroep 23, 24 en 25 17u00 voor mentorgroep 26, 27 en 28 17u30 voor mentorgroep 29, 30 en 31 18u30 voor mentorgroep 32, 33 en 34 19u00 voor mentorgroep 35, 36 en 37 19u30 voor mentorgroep 38, 39 en 40 20u00 voor mentorgroep 41, 42 en 43 HOU DE JAARGROEP OP FACEBOOK IN DE GATEN VOOR NOG ANDERE OPPIKMOMENTEN
2de bachelor
VIA WEBSHOP TE BESTELLEN ALVORENS OP TE PIKKEN (Soms wordt de webshop voor jouw jaar tijdelijk offline gehaald om een overloop aan bestellingen tegen te gaan. Geen zorgen! Deze wordt binnen de 2 à 3 dagen weer online gezet.) Oppikmoment 2de bach: deze wordt gepost in de jaargroep en hangt af van mentorgroep tot mentorgroep
3de bachelor
VIA WEBSHOP TE BESTELLEN ALVORENS OP TE PIKKEN (Soms wordt de webshop voor jouw jaar tijdelijk offline gehaald om een overloop aan bestellingen tegen te gaan. Geen zorgen! Deze wordt binnen de 2 à 3 dagen weer online gezet.) Oppikmoment 3de bach: deze wordt gepost in de jaargroep en hangt af van mentorgroep tot mentorgroep
1ste master
VIA WEBSHOP TE BESTELLEN ALVORENS OP TE PIKKEN (Soms wordt de webshop voor jouw jaar tijdelijk offline gehaald om een overloop aan bestellingen tegen te gaan. Geen zorgen! Deze wordt binnen de 2 à 3 dagen weer online gezet.) Oppikmoment 1ste master: deze wordt gepost in de jaargroep en hangt af van mentorgroep tot mentorgroep
2de master
VIA WEBSHOP TE BESTELLEN ALVORENS OP TE PIKKEN (Soms wordt de webshop voor jouw jaar tijdelijk offline gehaald om een overloop aan bestellingen tegen te gaan. Geen zorgen! Deze wordt binnen de 2 à 3 dagen weer online gezet.) Oppikmoment 2de master: deze wordt gepost in de jaargroep en hangt af van mentorgroep tot mentorgroep