Feest

Beste toekomstige dokters en sympathisanten,

Velen onder jullie zullen al wel eens gehoord hebben van de legendarische feestjes van de VGK en pikten mogelijks al enkele edities mee! Anderen zijn pas nieuw of hebben door COVID-19 nog niet ten volle kunnen proeven van het studentenleven.

Stuk voor stuk zijn jullie ongetwijfeld benieuwd wat we komend jaar voor jullie in petto hebben. Daarom zullen wij, Feest-Praesessen van de VGK, de plannen voor dit jaar hier aan jullie voorstellen.

—Rougekes Dagdisco: Woensdag 6 Oktober—

De naam doet het al vermoeden, een hele dag lang ons favoriete Kasteelbier Rouge aan scherpe prijzen! Voor deze lustrum editie zetten we zelf enkele gratis vaten!! Niet te missen!

—Openingsfuif Geneeskunde: Dinsdag 26 Oktober—

Voor deze klassieker trekken we naar de Vooruit. Hét feestje van het jaar voor elke student! Roep al je vrienden bijeen en bestel tickets, want deze vooruit-fuif mag echt niet ontbreken in jouw studentenjaar!

—Schaats TD: Woensdag 24 November—

Uniek in Gent!! VGK slaat de handen in elkaar met onze collega’s van de Hilok om dit prachtig event op poten te zetten. Een fuif op schaatsen? Jazeker! We gaan ook helemaal voor de kerstsfeer met een jeneverbar, glühwein en chocoretto’s. De tickets vliegen elk jaar de deur uit dus wil je dit ook eens meemaken, wees er dan snel bij!

—Galabal der Geneeskunde: Vrijdag 1 April—

Ons feestjaar sluiten we af met ons legendarische Galabal. Dé avond van het jaar om die mooiste outfits boven te halen en ons eens helemaal te laten gaan! Dit alles in de prachtige locatie van de Ouder Vismijn Gent. Het belooft werkelijk een fantastische en unieke avond te worden. Wie nog net iets meer wil kan vooraf in stijl komen dineren.

Verder hebben we nog enkele andere dagdisco’s, lustrum events en meer. Hou daarvoor zeker onze Facebook pagina in de gaten!

Op het jaar waarin we alle gemiste feestjes dubbel en dik inhalen, tot snel!

Céline & Victor

Feest 2021-2022

[email protected]

Onze evenementen