Feest

Beste toekomstige dokters en sympathisanten

Terwijl de meesten reeds ervaring hebben met onze legendarische grote en kleinere feestjes, arriveert er ook een nieuwe lichting geneeskundestudenten op het UZ die misschien nog nooit gehoord hebben van ‘de Vooruit’ of een ‘Schaats TD’. Daarom willen wij, Manu Huyghe en Constantijn Bogaert, feestpraesessen van de VGK, onze komende evenementen graag aan jullie voorstellen. Jammergenoeg, moeten we dit jaar wegens COVID-19 uiterst creatief zijn. In het leven voor corona begonnen we het academiejaar met onze Openingsfuif. Een ideale kennismaking met het studentenleven naast de lessen en boeken. Na de Openingsfuif staat Schaats TD op het programma. Een fuif op schaatsen! We organiseren dit samen met onze collega’s van de HILOK (die kerels van kiné enzo) in de Kristallijn. Dit jaar zal het eerste semester anders verlopen, met onze zomerbar ¿Cuánta Costa? die zal plaatsvinden van 28 september t.e.m. 1 oktober. Hier zullen we allerlei lekkere cocktails en andere dranken aanbieden aan een studentikoze prijs. We verwachten voor sfeer en gezelligheid alvast een 10/10.

Hopelijk kunnen we het tweede semester traditioneel inzetten met de Heropeningsfuif. Dit concept varieert doorheen de jaren dus we houden jullie nog even in spanning. De mooiste afsluiter van het academiejaar is het Galabal der Geneeskunde. Dit gaat traditioneel door de vrijdag voor de paasvakantie dus dit jaar op 2 april. Een laatste maal decadent feesten in gala outfit voor dat men zich in zijn boeken stort, niet te missen! Dit jaar beloofd het een extra amazing, fantastische, spectaculaire editie te worden want nadat de feestjes het galabal van vorig jaar moesten annuleren staan ze dit jaar te poppelen om het galabal te organiseren, maar dan x2!!! Voor de rest is het mogelijk dat er nog kleine evenementen bijkomen gedurende het jaar zoals de American College Party maar hier worden jullie zeker op tijd geïnformeerd.

Bij deze zijn jullie dan ook op de hoogte hoe komend feestjaar eruit zal zien. Geneeskunde is allesbehalve een makkelijke richting, wij hopen jullie het juiste tegengewicht te bieden! Tot snel!

Manu en Constantijn
Feest 2020-2021
[email protected]

Onze evenementen