Feest

Beste toekomstige dokters en sympathisanten

Terwijl de meesten reeds ervaring hebben met onze legendarische grote en kleinere feestjes, arriveert er ook een nieuwe lichting geneeskundestudenten op het UZ die misschien nog nooit gehoord hebben van ‘de Vooruit’ of een ‘Schaats TD’. Daarom willen wij, Manu Huyghe en Constantijn Bogaert, feestpraesessen van de VGK, onze komende evenementen graag aan jullie voorstellen.

We beginnen uiteraard met onze Openingsfuif. Een ideale kennismaking met het studentenleven naast de lessen en boeken. Deze fuif gaat door op woensdag 24 oktober in de Vooruit. Wacht niet te lang met het kopen van tickets want we zijn sneller uitverkocht dan Tomorrowland!

Na de Openingsfuif staat Schaats TD op het programma. Een fuif op schaatsen! We organiseren dit samen met onze collega’s van de HILOK (die kerels van kiné enzo) op woensdag 21 november in de Kristallijn.

Het tweede semester wordt traditioneel ingezet met een Heropeningsfuif. Dit concept varieert doorheen de jaren dus we houden jullie nog even in spanning.

De mooiste afsluiter van het academiejaar is het Galabal der Geneeskunde. Dit gaat traditioneel door de vrijdag voor de paasvakantie dus dit jaar op 5 april. Een laatste maal decadent feesten in gala outfit voor dat men zich in zijn boeken stort, niet te missen!.

Voor de rest is het mogelijk dat er nog kleine evenementen bijkomen gedurende het jaar zoals de American College Party maar hier worden jullie zeker op tijd geïnformeerd.

Bij deze zijn jullie dan ook op de hoogte hoe komend feestjaar eruit zal zien. Geneeskunde is allesbehalve een makkelijke richting, wij hopen jullie het juiste tegengewicht te bieden!

Tot snel!

Manu en Constantijn

Feest 2019-2020

[email protected]

Onze evenementen