Feest

Beste toekomstige dokters en sympathisanten

Velen onder jullie zullen al wel eens gehoord hebben van de legendarische feestjes van de VGK en pikten mogelijks al enkele edities mee! Voor de nieuwelingen onder ons raden wij sterk aan om naar alles eens af te komen, je zal het je zeker niet beklagen!

Stuk voor stuk zijn jullie ongetwijfeld benieuwd wat we komend jaar voor jullie in petto hebben. Daarom zullen wij, Feest-Praesessen van de VGK, de plannen voor dit jaar hier aan jullie voorstellen. Protip: zet alle data in jullie agenda!

 

Rougekes Dagdisco
Donderdag 6 oktober

Rougekes Dagdisco, beter bekend als DE tofste namiddag van elke geneeskundestudent! De naam doet het al vermoeden, een hele dag lang ons favoriete Kasteelbier Rouge aan scherpe prijzen! Niet te missen!

Openingsfuif Geneeskunde
Dinsdag 25 oktober

Voor deze klassieker trekken we naar de Vooruit in Gent. Hét feestje van het jaar voor elke student! Roep al je vrienden bijeen en bestel tickets, want deze Vooruit-fuif mag echt niet ontbreken in jouw studentenjaar!

SchaatsTD
Woensdag 23 november

Uniek in Gent!! VGK slaat de handen in elkaar met haar collega’s van de Hilok om dit prachtig event op poten te zetten. Een fuif op schaatsen, op een echte schaatsbaan?? Jazeker! We gaan ook helemaal voor de kerstsfeer met een jeneverbar, glühwein en chocoretto’s. De tickets vliegen elk jaar de deur uit, dus wil je dit ook eens meemaken, wees er dan snel bij!

Heropeningsfuif
Dinsdag 14 maart

In maart trekken we weer naar de Vooruit voor onze Heropeningsfuif, opnieuw een klepper van formaat!

Galabal der Geneeskunde
Vrijdag 31 maart

Ons feestjaar sluiten we af met ons legendarische Galabal. Dé avond van het jaar om die mooiste outfits boven te halen en ons eens helemaal te laten gaan! Dit alles in de prachtige locatie van de Ouder Vismijn in Gent. Het belooft werkelijk een fantastische en unieke avond te worden. Wie nog net iets meer wil kan vooraf in stijl komen dineren.

 

Verder hebben we nog enkele andere dagdisco’s en meer. Hou daarvoor zeker onze Facebook en Instagram pagina (vgk_official) in de gaten! Tot snel!

Victor Callens & Daan de Kort

Feest 2022-2023

[email protected]

Onze evenementen