Ledenvoordelen

Met je VGK-lidkaart koop je langs de ene kant je cursussen aan een veel goedkopere prijs. Anderzijds krijg je er ook een aantal kortingen bovenop. Hier vind je er een overzicht van.

Mayana Chocolade bar

Sint-Pietersnieuwstraat 99

De lekkerste én gezelligste chocoladebar van Gent en de chocolade is ook nog eens verkregen door middel van duurzame handel. Dankzij je VGK-lidkaart heb je recht op maar liefst 3 kortingen.

  1. “Early Bird” actie: bij een yoghurtkom/smoothiebowl krijg je een thee of koffie gratis (geldig tussen 11h en 14h)
  2. “Try your Luck” actie: bij aankoop van een chocktail, mag je met de dobbelstenen gooien. Bij het dubbel gooien van onze dobbelstenen, krijg je een tweede chocktail gratis.
  3. “Oh my Cookie”actie: bij aankoop van een mayana cookie, een gratis chocolade naar keuze.

PS: ook tijdens corona is alles van de menukaart mogelijk voor Take Away!!!

Bakkerij panda

Florbertusstraat 6

Zin in een lekker belegde broodje? Geen zin om te ver te stappen? Bakkerij Panda heeft de perfecte ligging in de studentenbuurt. Op vertoon van je VGK-lidkaart krijg je hier 10% korting.

Café De Karper

Kortrijksesteenweg 2

Elke maandag verenigen de geneeskundestudenten van Gent zich om een pintje te pakken in café de Karper. Je kan hier genieten van €0,50 korting op verschillende drankjes waaronder pintjes en rougekes.

Keurslagerij Finesse

Normaalschoolstraat 18

Deze familiale ambachtelijke keurslagerij brengt de beste kwaliteit op uw bord. Zij werken enkel met kwaliteitsproducten en bieden hiermee een ruim assortiment aan. Dit gaat van een leuke mix aan salades tot culinaire bereidingen tot vers vlees en panklare gerechten. De studenten zijn vooral fan van de heerlijke belegde broodjes en de puree met balletjes in tomatensaus (echt een aanrader!!). Als geneeskundestudent is de ligging van de slagerij perfect aangezien wij hierlangs fietsen om naar het UZ te gaan. Bovendien krijg je op vertoon van je VGK-lidkaart 10% korting op het hele assortiment.

Papier&Co

Jozef Plateaustraat 1

Tel 09 224 34 37 // [email protected]

www.papierenco.be

In deze winkel kunt u vanaf 8u ’s ochtends terecht voor alles wat u nodig kan hebben als student. Naast de normale printservice is het ook de ideale plaats om je thesis te gaan inbinden. Van mappen tot een ruim assortiment agenda’s tot de nieuwste stabilo fluostiften, hier zal u alles terugvinden voor uw cursus in orde te brengen. Als student geneeskunde zijn we hier ook meer dan welkom en krijgen we 10% op vertoon van onze VGK-lidkaart op het hele assortiment. (uitgesloten inktcartridges)

Snack Tonton

Sint-Pietersplein 27

Bij snack Tonton kom je terecht in een familiale frituur en snacktent. Je bent hier altijd meer dan welkom voor een leuke babbel terwijl je wacht op je bestelling. De kwaliteit primeert en dat proef je ook. De bitterballen zijn alvast een must have, ideaal voor of na een avondje in de overpoort juist om de hoek. Op vertoon van je VGK-lidkaart krijg je hier €0,50 korting per €5 bestelling, dus zeker de moeite om eens langs te gaan.

Veel plezier!