Ledenvoordelen

Met je VGK-lidkaart koop je langs de ene kant je cursussen aan een veel goedkopere prijs. Anderzijds krijg je er ook een aantal kortingen bovenop. Hier vind je er een overzicht van.

Mayana Chocolade bar

De lekkerste en gezelligste chocoladebar van Gent en de chocolade is ook nog eens verkregen door middel van duurzame handel. Dankzij je VGK-lidkaart heb je recht op maar liefst 3 kortingen.

1) Bij warme drank of koude drank, topping gratis 

2) Bij een choc & Dip, extra chocolade naar keuze

3) Try your luck actie: Probeer met een dobbelsteen dubbel te gooien en dan krijg je bij het kopen van 1 choctail, dezelfde gratis. 

Golden scissors

Voetweg 2
De Toverpoort, a place where magic happens. Zorg ervoor dat je helemaal klaar bent voor de ‘magic’ met een spliksplinternieuw kapsel. Golden scissors is een kapper met hele studentikoze prijzen en bovendien krijg je er nog eens 10 procent korting bovenop.

Bakkerij panda

Florbertusstraat 6
Zin in één van de lekkerste belegde broodjes van Gent? Met je lidkaart krijg je hier maar liefst 10 procent korting.

Café De Karper

Kortrijksesteenweg 2
Elke maandag verenigen de geneeskundestudenten van Gent zich om een pintje te pakken in café de Karper. Daarom is het op maandag €2 in plaats van €2,50.

Topcopy

Gebroeders Vandeveldestraat 121 & Sint-Pietersnieuwstraat 138
Als geneeskundestudent dienen er vaak powerpoints en dergelijke afgedrukt te worden. We begrijpen dat iedereen dit zo goedkoop mogelijk wilt doen zodat er nog veel geld over blijft om uit te geven aan pintjes. Bij Topcopy kost het met je VGK-lidkaart per zwart/wit print maar €0,025.

Pizza Hut Delivery Gent

Charles de Kerckhovenlaan 191
Echt, maar dan ook echt geen zin om te koken??? Maar ook geen zin om een pizza te gaan halen? Pizza Hut Delivery Gent is de oplossing!! Hier betaal je €15,95 voor 2 medium pizza’s bij levering aan huis en €20 voor 3 medium pizza’s bij levering aan huis. Ben je toch niet zo’n luie zak en wil je toch de moeite doen om je pizza’s te gaan halen, betaal je voor elke medium pizza €5,95.

Takeaway.com

Bestel vanaf nu voordelig uw pizza’s, pasta, frieten, wok… op
Takeaway.com/belgium

Fou d'art

Sint-Pietersplein 58
Artisanale gourmet burgers en pasta’s met een knipoog naar de kunst aan studentenprijzen! Met je VGK-lidkaart krijg je hier bovenop nog 5% korting

Pain total

Sint-Pietersnieuwsstraat 218
Ook voor één van de lekkerste broodjes van Gent kan je hier terecht, maar verder ook voor panini’s, pasta’s en niet de vergeten de dagsoep. Elke dag vers gemaakt. Een extra is de lieve eigenares, met een warm hart voor haar studenten. Kom zeker dus eens langs en geniet van 10% korting met je VGK-lidkaart.

Brochette.be

Eetpartijtje gepland en zin om samen eten te maken?” Of Wil je eens een origineel cadeau schenken? Laat je dan eens verleiden door de webshop “brochette.be” Omdat VGK klant is van brochette.be krijgen de leden van VGK een permanente korting van 5% met de code “vgkleden”. Ervaar onze expertise en unieke service van vers vlees aan huis geleverd! Koop nu op www.brochette.be!

Veel plezier!