Welkom op de pagina van het VGK Lustrum. Op deze pagina zal alle communicatie gebeuren voor het volledige lustrumgebeuren. Like dus deze pagina om van alles op de hoogte te blijven!

Lustrum – C’est quoi ça?

10 november 1921 werd de ‘Vlaamse Geneeskundige en Natuurkundige Kring’ in het leven geroepen. Na de naamswijziging in 1936 naar ‘Vlaamse Geneeskundige Kring’ hebben de paars-zwarte geneeskunde studenten de straten van Gent gekleurd. 10 november 2021 bestaan we 100 jaar, en dat moet gevierd worden.

Het volledige academiejaar zal in het teken staan van het 100-jarig bestaan van onze kring. Daarnaast zal tussen 6 en 13 november de lustrumweek plaatsvinden die volledig in het teken staat van 100 jaar VGK, met activiteiten voor jong tot oud.

Ongetwijfeld kunt u zich de schone studententijd nog levendig herinneren. Een studententijd die tussen de lessen en het studeren door vol was van fuiven, galabals, Revue’s, cantussen en zo veel meer. Onvergetelijke tijden die u tijdens ons Lustrum in de vorm van verschillende activiteiten kunt herbeleven.

Tijdens de feestelijkheden verenigen we graag zoveel mogelijk oud-leden (gedoopt of niet gedoopt) en Alumni met elkaar. Om u en de andere honderden oud-leden een uitnodiging voor het Lustrum te kunnen bezorgen, hebben wij natuurlijk uw contactgegevens nodig. Indien u een persoonlijke uitnodiging wenst te ontvangen, kan u zich via deze link registreren.

MORE INFO COMING SOON!