Archief SPN’s

Heyhoi allemaal!

Wij zijn Lander en Ulrike en zijn dit jaar degenen die jullie van Spiegelkens zullen voorzien! Jullie kunnen jullie weer verwachten aan boekjes met de leukste activiteiten, de heetste vlezekes, de uitdagendste spelletjes, grappigste memes, de flauwste moppen en vooral… DE sappigste roddels. Moest je nog altijd niet weten wat een Spiegelken is: het is een boekje voor en door geneeskundestudenten dat zorgt voor wat ontspanning tussen de lessen door.

“Ja maar Lander en Ulrike, waar vind ik die??”
Awel hé, wanneer er een nieuwe editie is, kan je deze altijd op papier vinden aan de aula’s. Daarnaast worden ze ook online gepost (wel zonder Anaal Kanaal). Je kan deze hier vinden.

Maar opgelet! WE NEED YOU!!
Om up-to-date te blijven met de laatste roddeltjes, vragen we aan jullie om deze via deze link deze link in te sturen. Geen stress, dit is volledig anoniem en er zullen subtiele bijnamen gebruikt worden. Daarnaast kan je hier ook ideetjes insturen.

Moesten er nog bedenkingen of opmerkingen zijn, kan je ons altijd contacteren via [email protected].

Je mag ons natuurlijk ook altijd in het echt aanspreken om roddeltjes door te spelen, je favoriete rubriek aan te vragen of gewoon voor een gezellige babbel!

Dikke kusjes,
Lander en Ulrike
Scriptores 2023-2024